Introductie

Hoe het allemaal begon

Ze was 16jaar, jong en ongelofelijk geëngageerd. Levendig herinnerd ze haar eerste animatieopleiding bij Creafun en al gauw leerde ze daar de basis kindergrime. Haar eerste beschilderde smoeltjes werden een feit.

Rommelmarkten, familiefeesten, overal sleepte Tachna Deley die verweerde verfborstels en Snazarooverf op haar bult. Kinderen zagen haar graag komen, het meisje met de grote koffer. Glitters en fantastische kleuren zorgden voor creatieve werkjes, dit met scheve vlinders en bedenkelijke poezen als resultaat. Maar de weg naar perfectie is lang en al doende wentelde ze zich in de kneepjes van het vak.

Het meisje werd groter alsook haar koffer. Ze investeerde in kwalitatieve werktuigen en deed als een bezetene aan zelfstudie. Urenlang tuurde ze naar Youtube-filmpjes en geen ziel was veilig in haar buurt, ze moest en zou haar kwaliteiten verbeteren. De OneStroke techniek is hierbij een enorme meerwaarde geweest en schonk haar veel vreugde.

Een droom ging in vervulling toen ze in 2014 een succesvolle zaak oprichtte en van haar passie begon te leven.  Kennis delen met collega facepainters gebeurd over de landgrenzen heen en bij grote opdrachten roept ze graag de hulp in van andere professionele grimeurs. Bijscholing gebeurde aan de FABAschool waar ze de laatste verbeteringen legde in haar werk en zelfzekerder dan ooit ruimte kon maken voor eigen ontwerpen. Neem gerust een kijkje in Tachna haar Portfolio!