Veelgestelde vragen

Veelgestelde Vragen

De meest gestelde vragen en hun antwoorden

Cursus aan huis, kan dit?

De cursus aan huis wordt standaard aangeboden en is een echte verademing. Met vrienden iets drinken onder het gezellig gekeuvel, dit terwijl we creatief aan de slag gaan met de cursus!
De cursus wordt thuis gegeven onder de volgende voorwaarden: 

 • Minimum aantal deelnemers: 6
 • Maximum aantal deelnemers: 10
 • Een goede lichtinval of voorzien van extra verlichting
 • Voor elke deelnemer een stoel met rugleuning
 • Een grote tafel 
 • Voldoende ruimte
 • Stromend water

Aarzel niet, neem contact met ons op en we helpen je graag verder! 

Tel +32 494 86 01 16
tachna@kameleongrime.be

Is Jullie Verf Kind-Huidvriendelijk?

Onze verf voldoet aan de Europese richtlijnen voor cosmetica.

Deze cosmetische verven/poeders zijn van topkwaliteit en zonder twijfel veilig voor gebruik op de huid. Heeft jouw kind een extreem gevoelige huid en wil je zeker zijn van welke producten we gebruiken, aarzel dan niet om ons te contacteren en vraag naar ons professionele expertise.

Volgende merken behoren tot ons gebruikte assortiment: Diamond FX, Sillyfarm, Kryolan, TAG en Snazaroo.

Moet Ik Iets Voorzien?

Hoe zet je op? 

Ik breng alles mee wat nodig is. Het enige wat we jullie kunnen vragen is het volgende:

 • Een tafel (minimum 1meter breed) met twee gelijke stoelen.
 • Een goede belichting.
 • Een stevige schuilplaats als het evenement buiten doorgaat. Dan denken we aan een tent die goed verankert zit en bescherming kan bieden tegen zon en wind. Kameleongrime kan zelf een tent voorzien tegen een extra toeslag.
 • Locatie van mijn stand: als je bedenkt dat er een rij popelende kinderen zal worden gevormd, verwijs ons dan het liefst naar een plek waar deze lijn geen hinder kan veroorzaken of belangrijke gebieden zou blokkeren.

Het is altijd leuk om een parkeerplaatsje te voorzien dicht bij de plaats waar de grimestand zal worden gevestigd, we hebben veel te dragen

Hoe Verwijder Ik Best De Verf Van Mijn Kind Zijn/Haar Gezicht?

Onze verf is op waterbasis en eenvoudig te verwijderen, ook uit kledij.

Maak het gezicht nat, niet overdrijven. Breng een huidvriendelijk zeep aan en wrijf de verf los. Dit ziet er behoorlijk dramatisch uit, maar eens afgespoeld met water blijft er niets meer over.

Hoe Ver Reizen Jullie?

Wat met vervoerskosten? 

Ik blijf graag binnen een straal van 2uur van Ronse, Vlaamse Ardennen. Binnen een afstand van 15km rond Ronse, rekenen we geen vervoerskosten aan. We reizen verder als het om een grotere festiviteit gaat, met meer schminkuren. Dit is zeker bespreekbaar, geef ons gerust een seintje.

Mijn Kind Vind Het Verschrikkelijk Om Geschminkt Te Worden.

Maar het is zo schattig, kun je het toch doen? 

Dit kun je niet van ons verlangen. Jij bent onze klant en we willen dat jij tevreden bent, maar een kind dwingen om geschminkt te worden druist in tegen onze principes. We hebben nog veel andere formules beschikbaar die hoogstwaarschijnlijk wel naar de wens van jouw kind zijn. Denk maar aan tattoo’s op armen en handen / Glittertattoo’s  / Hennatattoo’s, etc…

Mijn Evenement Is Groot In Omvang.. Wat nu?

Hoe kan ik de meeste gezichten laten beschilderen voor mijn geld?

Een ‘lijnmanager’ kan je hier bij helpen. Het is verbazingwekkend hoeveel tijd het kost voor kinderen om een ontwerp te kiezen. Het hebben van een persoon om ontwerpen met het kind te bespreken vooraleer ze in de stoel gaan, zal de tijd aanzienlijk verkorten. Het andere voordeel van een ‘lijnmanager’ is het beëindigen van de lijn, we doen ons best om te voorkomen dat gasten in de rij gaan staan eens we aan het afronden zijn. Dit vraagt wat tijd en een ‘lijnmanager’ kan dit sturen.

Kan Ik Verschillende Diensten Combineren?

Kan ik bijvoorbeeld kindergrime combineren met glittertattoo’s? 

Dit is zeker mogelijk! Geef ons een seintje en we brengen je op de hoogte van de verschillende formules. Ons deskundig oordeel en jarenlange ervaring maakt het eenvoudig onze diensten te combineren. Als je bijvoorbeeld kindergrime met glittertattoo’s wil combineren gaan we zo te werk: we beginnen met de kindergrime omdat dit meer tijd in beslag neemt en een andere opstelling vereist. Daarna, afhankelijk van het aantal kinderen, eindigen we met de glittertattoo’s, deze gaan snel en we kunnen meerdere kinderen in eens beglitteren. Je kan kiezen uit kindergrime / glittertattoo’s.